Hang és fénytechnika

A rendezvények elengedhetetlen kelléke a profi hangosítás és fénytechnika. Vállalkozásunk több éve sikeresen foglalkozik hangosítási szolgáltatással, kifejezetten a kis és közepes rendezvényekre specializálódva.
Nekünk nincsenek puffogó mikrofonjaink és recsegő, házilag tákolt hangfalaink, csak minőségi, gyári eszközöket használunk. Technikánkat a legismertebb világmárkák alkotják mint pl. JBL, Mackie, Rcf, Shure, Yamaha..., modern aktív hangfalak és digitális keverő. Emellé társul a profi hozzáértő személyzet. 
Technikánkat minden esetben előzetes felmérés után a rendezvény és az esetleges fellépők igényeihez állítjuk össze.
Igény esetén színpadot is tudunk biztosítani.


Egy kis ízelítő néhány lehetséges összeállításból:

1.

1 db Mackie srm 450 aktív hangfal + mikrofon állvánnyal.

Ha egy beszédet akarnak elmondani, egy megnyitót tartani és szeretnék, hogy a hátsó sorban is hallják minimális költségből, ez a tökéletes választás.

Teljesítmény: 400 watt


2.

2 db Mackie srm 450 aktív hangfal + adóvevős mikrofon + kiskeverő + CD lejátszó (wav, mp3, usb).

Az előző összeállításhoz képest ez a rendszer már sztereóban szólal meg, így alkalmassá válik zene megszólaltatására. CD játszóink a legismertebb formátumokot kezelik. Az adóvevős mikrofon nagyobb szabadságot ad, mint vezetékes társai. Kiváló választás olyan helyre, ahol tánc illetve kisebb ének produkciók szerepelnek, szükség van CD megszólaltatására. Természetesen bármilyen más bejátszó eszköz csatlakoztatható (pl. laptop, tablet, mp3 lejátszó...).

Teljesítmény: 800 watt


3.

2 db Mackie srm 450 aktív hangfal + 1 db Mackie swa 1801 aktív mélynyomó + 2 db Mackie srm 450 aktív monitor + digitális keverő + mikrofonok (igény szerint adóvevős vagy vezetékes) + CD lejátszó.

Ez az összeállítás már komolyabb produkciók hangosítására alkalmas. A monitorládák lehetővé teszik, hogy az előadó kiválóan hallja magát.

Csúcsteljesítmény: 2000 watt front, 800 watt monitor


4.

2 db Rcf art 710 aktív hangfal + 2 db Mackie swa 1801 aktív mélynyomó + 2-4 db Mackie srm 450 aktív monitor + digitális keverő + mikrofonok (igény szerint adóvevős vagy vezetékes) + CD lejátszó.

Ezt a szettet oda ajánljuk, ahol számít a hangerő (pl. szabadtér, nagyobb művelődési ház...). Kisebb élő zenekarok hangosítására is alkalmas. Igény esetén akár 4 kiváló minőségű monitorládát is tudunk biztosítani, ami bármilyen színpadra elegendő.

Csúcsteljesítmény: 5200 watt front, 1600 watt monitor


Fénytechnika

Fénytechnikánkat kizárólag korszerű LED lámpák alkotják. RGB PAR lámpák, RGBW robotlámpák, LED színpadi reflektorok, fényvezérlő állnak rendelkezésre. 

8 méter széles fényhíd ledes PAR lámpákkal.


Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez használja az alábbi űrlapot, kérjük a rendezvény leírása sorban fejtse ki rendezvény részleteit. 

Hangosítás ajánlatkérés

A rendezvény helyszíne *:
A rendezvény időpontja *:
A rendezvény leírása *:
Név:
E-mail *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!